Değerlendirme Süreci

Teknolojik Girişimcilik konusunda deneyim sahibi uzman, danışman, TTO ve Teknopark yöneticisi veya uzmanlarından oluşan bir hakem heyeti değerlendirmeleri yapacaktır.

Bireysel katılım ve ekip katılımlarında, başvuruların tamamı aynı koşullarda değerlendirmeye tabii tutulacaktır.

Girişimciler başvurularını http://www.techxtile.net/ sayfasında yer alan Proje Yükleme sayfası üzerinden gerçekleştirdikten sonra, katılan tüm girişimciler Genel Girişimcilik Eğitimi’ne davet edilecektir.

Ön elemeyi geçen projelerin duyurusu web sitesinde gerçekleştirilecek ve ön elemeyi geçen projeler eğitim hakkı kazanarak, program yürütücüleri tarafından “Pitching (Yatırımcı Sunumu) Eğitimi” alacaklardır.

Pitching Eğitimi alan girişimciler; yatırımcı, Ar-Ge Merkezi yöneticisi, tekstil işverenleri, TTO ve Teknopark yöneticilerinden oluşan Değerlendirme Kurulu önünde proje sunumlarını gerçekleştireceklerdir.

Değerlendirme Kurulu tarafından projeler belirlendikten sonra finale kalan girişimciler ile mentorluk desteği ile iş modellerini daha da geliştireceklerdir.

22-23 Ekim tarihlerinde Bursa’da yapılacak Advanced Pitching’de, girişimciler son sunumlarını ödül sahibi olabilmek için final jürisine sunacaklardır.